Om os

Jagtkursus.dk

Intro:

 

Jagtkurser.dk er blandt Danmarks ældste og mest erfarne kursusudbydere. Undervisningsmaterialet udvikles løbende i samarbejde med kursister og underviserne og holdes ajour med de forskrifter og regulativer der udstikkes fra Naturstyrelsens side.

 


Kursusledere og undervisere:

 

Lars Holse:

Lars har efter at have været underviser gennem 15 år i 2018 overtaget ledelsen af jagtkursus.dk

Sideløbende med uddannelsen som jagttegnskursuslærer, har Lars en flugtskydningsinstruktøruddannelse og er endvidere naturformidler, begge ovenstående erfaringsgrundlag indgår som en del af  undervisningsforløbet omkring erhvervelsen af jagttegn.

 

Lars har været jæger siden han var 30 år og hans foretrukne jagtformer er riffeljagt og gravjagt. Lars´ aktive makker er en gravsøgende Jack Russel Terrier som er hans foretrukne samarbejdspartner.

 

Lars er til daglig Divisionschef, hvor han arbejder med ledelse og daglig drift, hvilket inkluderer en medarbejderstab på ca. 50 personer

 
Preben Flygel:

Preben har indtil 2018 været den ansvarlige kursusleder hos Jagttegn.dk og gennem en årrække på mere end 30 år udviklet og raffineret det undervisningsmateriale der anvendes i undervisningsforløbet.

 

Prebens mere end 40 års erfaring som jæger samt 35 års erfaring som underviser har skabt grundlaget for et af Danmarks bedste jagttegnskurser, hvor de krav der i dag stilles til uddannelsen af jægere er naturligt implementeret i undervisningsforløbet.

 

Endvidere har Preben et alsidigt udstyrskendskab, med 35 års erfaring fra jagtbranchen med salg af beklædning, våben m.m. og det der nu hører sig til det at være godt udstyret som jæger.

 Søren Bay:

Søren har mere end 15 års erfaring i undervisning af jagttegnselever i samarbejde med Lars & Preben og har gået på jagt siden han var 22 år med jagterfaringer fra Danmark og udlandet.

 

Søren har 2 Springer Spaniels, hvoraf den ene bruges til fuglejagt og den anden til eftersøg af skudt hjortevildt.

 

Privat har Søren en baggrund som civiløkonom og driver sin egen virksomhed, hvor han leverer grøn energi, indenfor sol- og vindsektoren.Lise Gjersøe Vedelsby