Om os

Jagtkursus.dk

Jagtkursus.dk er et af danmarks ældste jagttegnskursus, der har udviklet undervisningsmateriale og undervisningsmetoder løbende, efter ønsker fra kursisterne og ikke mindst efter retningslinjer fra Natyrstryrelsen.


Kursusleder og underviser:


Lars Holse

Lars har i 2018 overtaget ledelsen af jagtkursus.dk, efter at have været underviser i gennem de sidste 15 år hos Jagtkursus.dk.

Udover uddannelsen som jagttegnskursuslære er Lars også uddannet som flugtskydningsinstruktør og Naturformidler hvor han har masser af erfaring fra, som bliver inddraget i undervisningen på jagttegnskurserne.


Lars har gået på jagt siden han var 30 år gammel og hans foretrukne jagtformer i dag er riffeljagt og gravjagt, hvor han bruger sine gravsøgende Jack Russell Terrier som samarbejdspartner.


I sit civile job arbejder Lars som Divisionschef, hvor han arbejder med ledelse og daglig drift, der inkluderer en medarbejderstab på ca. 50 personer. 


Underviserer:


Preben Flygel

Preben har indtil 2018 været kursusleder i Jagtkursus.dk og har i gennem mange år udviklet det materiale som Jagtkursus.dk benytter i undervisningen.


Preben har været jæger i over 40 år og undervist jagttegnsaspiranter igennem de sidste godt og vel 35 år.


Den viden og erfaring som Preben Flygel har oparbejdet igennem de sidste ca. 40 år, gør at Jagtkursus.dk i dag, er et af Danmarks bedste Jagttegnskurser, der følger med tiden og de nye krav der stilles til uddannelse af jægere i Danmark.


Udover at Preben har undervist i godt og vel 35 år, har Preben arbejdet i jagtbranchen i lige så mange år.Søren Bay

Søren har undervist jagttegnselever sammen med Preben og Lars i 15 år. Han har gået på jagt siden han var 22 år gammel både i Danmark og udlandet og dyrker i dag riffeljagt i særlig grad.


Søren har 2 Springer Spaniels, hvor den ene bruges til fuglejagt og den anden til eftersøg af skudt hjortevildt.


Privat har Søren en baggrund som civiløkonom og driver sin egen virksomhed, hvor han leverer grøn energi i form af sol- og vindenergi.


Lise Gjersøe Vedelsby