Haglskydeprøve træning
Jagttegn haglskydeprøve våbenkursus

Riffel- og HaglskydetræningSted: Aftales individuelt


Periode: Aftales individuelt


Pris: . 500.- kr. 


Haglskydeprøven:

Når du har betsået den obligatoriske jagtprøve, så skal du aflægge en skydeprøve, hvor du skal vise at du kan ramme de lerduer du skyder efter, før du må gå på jagt med haglgevær.


Kravet til prøven er at man skal ramme 2 bagduer ud af 6, 2 højreduer ud af 6 og 2 venstreduer ud af 6. til dette har du 18 skud ialt.


I træningsforløbet gennemgår vi hele haglskydeprøven og underviser dig i korrekt våbenhåndtering og afgivelse af skud til lerduerne så du rammer hvergang. Vi har har flere gode instuktører tilrådighed, så er I flere der vil træne sammen er det ikke noget problem.


Riffelskydeprøven:

Når du har betsået den obligatoriske jagtprøve, så skal du aflægge en skydeprøve, hvor du skal vise at du kan ramme med minimum 5 ud af 6 stykker riffelprojektiler i en træfpunt på en diameter på 20 cm på en afstand på 100 meter, før du må gå på jagt med riffel.


I træningsforløbet gennemgår vi hele riffelskydeprøven og underviser dig i korrekt våbenhåndtering og afgivelse af skud i forskellige skydestillinger.  


Er du interesseret i at høre mere om vores træning til Riffel- og Haglskydeprøven, er du velkommen til at kontakte os, via ovenstående knap.