Om os
Andreas Hedemann Jagttegn Jagtkursus skydetræning
Preben Flygel Preben Flügel jagttegn jagtkursus

Intro:

 

Jagtkurser.dk er blandt Danmarks ældste og mest erfarne kursusudbydere. Undervisningsmaterialet udvikles løbende i samarbejde med kursister og underviserne og holdes ajour med de forskrifter og regulativer der udstikkes fra Naturstyrelsens side.

                        Lars Holse: 

Lars har en dyrefagligbaggrund både inden for Zoobranchen, naturfromidling og er i dag Chef på Dyrenes vagtcentral 1812 i Dyrenes Beskyttelse, med ansvar for blandt andet de frivillige skytter der er tilknyttet foreningen.


I 2000 tog Lars selv jagttegn hos Jagtkursus.dk og har i dag overtaget ledelsen af Jagtkursus.dk og søger for at hele undervisningen er bygget på sikkerhed, etik og ansvarlighed.


Riffeljagt og gravjagt er de jagtformer som Lars bruger mest tid på. Lars er også uddannet haglskydeinstruktør.
                  

                        Andreas Hedemann:

Andreas har selv gået på et kursusforløb hos os og har fra første dag vist en kæmpe interesse for jagten og ikke mindst videreformidlingen af jagt, sikkerhed og våben.


Derfor kom Andreas meget hurtigt med i gruppen af undervisere hos Jagtkursus.dk. Hvor han i dag er med, ikke kun på den praktiske del af undervisningen men han underviser også i den mere teoretiske del.


Andreas har været jæger siden han var i starten 30’erne og hans foretrukne jagtformer er med riflen. Andreas er en ivrig flugtskytte og langdistance riffelskytte
                          Preben Flygel:
Preben har indtil 2018 været den ansvarlige kursusleder hos Jagttegn.dk og gennem en årrække på mere end 30 år udviklet og raffineret det undervisningsmateriale der anvendes i undervisningsforløbet.

 

Prebens mere end 40 års erfaring som jæger samt 35 års erfaring som underviser har skabt grundlaget for et af Danmarks bedste jagttegnskurser, hvor de krav der i dag stilles til uddannelsen af jægere er naturligt implementeret i undervisningsforløbet.

 

Endvidere har Preben et alsidigt udstyrskendskab, med 35 års erfaring fra jagtbranchen med salg af beklædning, våben m.m. og det der nu hører sig til det at være godt udstyret som jæger.