Weekendkursus Frederiksberg
Jagttegn Undervisning Jagtkursus

Weekendkursus på Fredriksberg

  opstart søndag d. 2. marts 2025


Sted: Fredriksberg


Periode: søndag d. 2/3 - 16/3 - 30/3 samt en lørdag i april

Alle dage fra kl. 09:00 til ca. 17:00


Pris: 4.395.- kr.    
Vi begyndte for over 25 år siden med at tilbyde det første

weekendkursus i Danmark, skræddersyet til en travl hverdag,

hvor det kan være udfordrende at afsætte faste aftener hver uge i flere måneder. Med årene har vi finpudset vores weekendkurser og opnået en unik erfaring inden for dette område, som ingen andre kan matche.


Vores weekend Jagttegnskursus giver dig præcis den samme grundige gennemgang af det obligatoriske undervisningsmateriale som vores aften jagttegnskurser, men er komprimeret til 4 hele weekenddage. Dette har resulteret i en imponerende beståelsesprocent mellem 95 og 98% ved jagttegnsprøven, hvilket afspejler den succes, vi har oplevet med vores aftenhold.


På selve kurset vil vi dække alt det lovpligtige stof, der kræves for at kunne bestå jagttegnsprøven. Emner som Jagtlov, Vildtkendskab, Vildtbiologi, Våbenlære, Jagtformer, Jagthunde, Sikkerhedsbestemmelser, Jagtetik og afstandsbedømmelse vil blive undervist i. For at styrke den teoretiske undervisning vil der også være praktiske øvelser på skydebanen for at sikre en forsvarlig håndtering af skydevåben og træning i afstandsbedømmelse, som er en vigtig del af jagttegnsprøven.


For at sikre den bedst mulige læring benytter vi os af både gruppeundervisning og selvstudier, der understøttes af digital teknologi og trykt materiale. Vi sender løbende film, ekstra undervisningsmateriale og tests ud i løbet af kurset for at give dig optimale muligheder for at bestå jagttegnsprøven.


Når du tilmelder dig kurset, vil du modtage en bekræftelse med yderligere information om kurset og betalingsdetaljer. Vær opmærksom på, at din tilmelding først registreres, når betalingen er modtaget. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores weekend Jagttegnskursus, hvor passion for naturen, bæredygtighed og jagt forenes!


Du skal forvente udgifter tll nedenstående udover selve kursusgebyret.

Bogen ”jagttegnsbogen” .

Patroner og Lerduer