Weekendkursus Frederiksberg
Jagttegn Undervisning Jagtkursus

Weekendkursus på Fredriksberg

  opstart søndag d. 25. april 2024


Sted: Fredriksberg


Periode: søndag d. 25/2 - 10/3 - 2/4 samt lørdag d. 24/3

Alle dage fra kl. 09:00 til ca. 17:00


Pris: 4.195.- kr.    For over 25 år siden startede vi, det første weekendkursus i

Danmark, der er udarbejdet til personer med meget stram

kalender, hvor det kan være svært at afsætte en fast aften hver

uge i flere måneder. Da vi har udviklet vores weekendkurser siden vi

begyndt at lave denne form for kurser, er der ingen der har den samme erfaring som os, inden for dette område.


Vores weekend Jagttegnskursus indeholder præcist den samme gennemgang af det obligatoriske undervisningsmateriale som vores aften jagttegnskurser, men er blot komprimeret til 4 hele weekenddage. Det gør også, at vores høje beståelsesprocent fra aftenholdet afspejler sig på weekendkurserne, med en beståelses procret på mellem 95 og 98% ved jagttegnsprøven.


På selve kurset vil vi gennemgå alt det lovpligtige stof det kræves, for at kunne gå op til jagttegnsprøven. Der vil blive undervist i følgende områder, Jagtlov, Vildtkendskab, Vildtbiologi, Våbenlære, Jagtformer, Jagthunde, Sikkerhedsbestemmelser, Jagtetik og afstandsbedømmelse.

For at understøtte den teoretisk undervisning, bliver der også afhold praktiske øvelser på skydebanen, for at opøve en sikkerhedsmæssig forsvarlig håndtering af skydevåben, samt afstandsbedømmelse som er en del af den praktiske del af jagttegnsprøven.


For at du skal får den bedste læring på kurset, benytter vi os af både gruppeundervisning og selvstudier, der understøttes af digitalteknologi og den gode gamle trykte bog. Vi sender løbende film, ekstra undervisningsmateriale og test ud til dig i gennem hele kurset, for at give dig de bedste muligheder for at bestå jagttegnsprøven.Når du tilmelder dig kurset vil du modtage en bekræftelse med yderligere informationer om kurset og betaling for kurset. Bemærk at din tilmelding først er registreret når indbetalingen er modtaget.


Udgifter udover selve kursusgebyret er:

Bogen ”jagttegnsbogen” 449,- Hard copy/ 359,- Digital.

Patroner og Lerduer 350,- kr.