Det siger vores tidligere jagttegskursister

Det siger vores tidligere jagttegnskursister

7. juni 2022  

Suverænt jagttegnskursus!

Tak til Lars og Andreas for et suverænt godt kursus. Det har virkelig været en fornøjelse, at få en grundig gennemgang af stoffet, tilsat jeres entusiasme og humor.

Dagene på skydebanen og i Jægerspris var super. De gav en god og sikker våbenhåndtering.

Sidst men ikke mindst, er det en stor tryghed, at være skolet med jeres skarpe holdning til etik og moral. Tak!

Jakob Schwenn

31. maj 2022  

Har kun positive ord for forløbet

Har kun positive ord for forløbet. Kompetente undervisere, der formår at undervise uden det bliver tørt og hårdt at komme igennem.

Kan klart anbefale at tage jagttegnkursus her.

Jannich

31. maj 2022  

Den bedste undervisning man kan få Lars...

Den bedste undervisning man kan få Lars og Andreas gør virkelig meget ud af at få alle med og så er de bare dygtige på hver deres områder jeg kan varmt anbefale at tage jeres jagttegn hos dem

Christian Andersen

30. maj 2022  

Lars og Andreas er de bedste

Lars og Andreas er de bedste!

Fuldt tilfredshed herfra!

Virkelige gode undervisere

Lars Wortmann

1. november 2021  

Så kom jagttegnet i hus (weekend kursus)

Så kom jagttegnet i hus (weekend kursus) hos Jagtkursus.dk
jeg valgte at deltage på weekend kurset som strækker sig over 4 søndage. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, super indlæring fra Lars og Andreas med gode huskeregler som bliver fremført på en sjov måde :-)
Et par gode råd.
1. Hør efter hvad Lars og Andreas siger.
2. Læs det i bogen som Lars og Andreas siger i skal læse.
3. Terp de prøver som Lars sender til jer.
4. træn afstandsbedømmelse igen og igen og igen. Det var det som de fleste dumpede på inklusiv mig selv første gang.
Gør i det suser i igennem prøverne :-)

Kenneth Rostrup

24. oktober 2021  

Kan anbefales

Tog kurset som et weekendkursus. Der er meget at lære, men følger man med i Lars' undervisning og øver op til prøven så kommer man også igennem. Godt kursus, og god efterfølgende opfølgning. Kom igennem både jagttegnsprøven og haglprøven i første forsøg.

Kasper Assenholm

20. oktober 2021  

Super målrettet og lærigt kursus

Super målrettet og lærerigt kursus, som går benhårdt efter at gøre kursisterne klar til at bestå den teoretiske og praktiske prøve!
Det var en fornøjelse at sidde til teoriprøven og høre Lars' stemme i baghovedet fortælle, hvordan en taffeland har et viskestykke over næbbet som tjenerne til taffel ved dronningen - eller at canadagåsen har ørevarmere fordi det er koldt i Canada.. Man tænker det er helt ude i hampen, men det virker! En fejl til teoriprøven - og hvem går op i, hvad en ederfugl spiser, taler for mig sit tydelige sprog!
Den praktiske del er helt igennem fremragende! Man får lært (og aflært) alle de rigtige ting, så man kan gå til den praktiske del af prøven og føle sig godt klædt på!
Klart anbefalelsesværdigt!!!!

André


20. oktober 2021  

Målrettet undervisning fra kompetente undervisere

Godt, grundigt og målrettet kursus. Andreas og Lars er dygtige og engagerede undervisere. Det tydeligt at høre de er begejstrede for deres arbejde. Begejstring smitter. Kursets forløb passede mig rigtig godt. Med deres undervisning bestod jeg jagtprøven I første forsøg.

Mathias Skov


1. oktober 2021  

Prof. Til det sidste

Mega godt kursus og prof. Undervisere Lars og Andres, de skære det helt ind til benet og intet bliver efterladt til tilfældighederne.
Og så er de mega cool 🤟

Anhar Al-Kharmisi


30. september 2021  

Lars og Andreas er omhyggelige og professionelle

Lars og Andreas er omhyggelige og professionelle. Under kurset kom vi igennem det væsentlige for at bestå. Hverken mere eller mindre, hverken for langsom eller for hurtigt.


Den praktiske del af kurset, våbenbetjening, havde vi en god, hyggelig og igen, omhyggelig dag på skydebanen, hvor jeg efterfølgende følte mig kompetent og tryg ved at gå til prøven.


Dertil er der gode muligheder for at få kyndig vejledning til ekstramateriale og og ekstra undervisning på skydebanen.
Sidst men ikke mindst, sørger de for et socialt netværk blandt kursister, hvilket var motiverende og en hjælpende hånd til at få øvet afstand.

Marie-Louise Larsen


30. september 2021  

Kan varmt anbefale Jagtkursus.dk (weekendkursus)

Jeg gik på Jagtkurus.dk weekendkursus. Det kan jeg varmt anbefale til den med travl hverdag eller studie.

Jeg kom fortrinligt igennem med 2 fejl til teori. Nu skal jeg igang med hagl & riffel skydeprøve, hvilket jeg også kommer til at tage hos Lars & Andreas ved Jagtkurus.dk

Bertram Sonne-Regans


7. Juni 2021  

Dygtige instruktører

Dygtige, engagerede og venlige instruktører - god gennemgang af det nødvendige teoretiske stof - hurtig svar via. facebook eller mail hvis man har spørgsmål - det udleverede materiale er fint. Alt i alt et rigtig godt kursus. Bestod ved første forsøg!

Christian


7. Juni 2021  

Total klasse kursus

Totalt klasse kursus jeg kun kan anbefale og kommer til at anbefale alle venner og bekendte jeg hører der ønsker jagttegn
Der bliver gået op i at den enkelte elev forstår alle tingene til undervisningen og forstår man det ikke på den ene måde, så har Lars og Andreas 50 forskellige og sjove måder man får forklaret det på.
Deres undervisnings materiale er yderst målrettet og nemt at gå krig med under og efter kursus start.

Rasmus Sørensen


3. Juni 2021  

Fremragende instruktører

Lars og Andreas gav et suverænt jagttegnskursus! Med deres gode fortællinger og huskeregler var det nemt at lære alt det nødvendige til jagtprøven - og mere til.

Kirstine


2. Juni 2021  

Helt igennem anbefalingsværdigt kursus.

Helt igennem anbefalingsværdigt, et super godt forløb (teams pga Corona) hvor både Lars Holse og Andreas H, gennemgik pensum på en rigtig god måde og med masser af spørgsmål til samme undervejs. Ture til skydebanen var der rigeligt af og msn kunne tilmelde sig flere hvis der var plads, rigtig god instruktion og hjælp af dem også her.
Helt igennem en god oplevelse der førte til jagttegnet i første forsøg

Ole


2. Juni 2021  

Framragende kursusforløb.

Instruktørene er rigtig dygtige og kompetente. Pensummet blev gennemgået på en meget fængende måde, med løbende spørgsmål og små historier fra virkeligheden.

Der var rig mulighed for ekstra undervisning på skydebane, så man kunne blive tryg ved våbenhåndtering.

Personligt har jeg ingen negative ting at sige!

Kasper Andersen1. Juni 2021  

KÆMPE anbefaling.

Lars og Andreas er ekstremt kompetente underviserer, som virkelig får gjort dig klar til jagtprøven bedst muligt! Kan helt bestemt anbefale dem, da de har fået mig igennem.

Magnus Ditlevsen


27. Maj 2021  

Tusind tak for et fantastisk forløb.

Tusind tak for en fantastisk forløb. Som deltager på et onlinehold (pga. Covid-19) giver jeg Lars og Andreas min største anbefaling. Deres gåpåmod og tilgang er imponerende og det er ikke altid lige let at skulle undervise 8 timer ad gangen. Tak.
Den praktiske del af undervisning helt uden sidestykke. Både aftenkurserne i Greve og heldagsarrangementet i Jægerspris. Tak igen.
Jeg kan på det varmeste anbefale jagtkursus.dk, når man har besluttet sig for at tage jagttegn. Hos jagtkursus.dk bliver kan undervist og hjulpet igennem hele pensum, og der er altid plads til spørgsmål eller repetition.
Alt i alt en stor anbefaling af et forløb med kommunikation i top og hvor man i kursusforløbet opnår fortrolighed og kontrol med det at tage jagttegn og dermed bliver rustet til at blive god og respektfuld jæger.

Nicolai W


29. april 2021  

Godt miljø og god undervisning.

En kammerat og jeg tog jagttegnet her, foråret 2020, og det var smaddergodt! Vi bestod begge i første forsøg.
Dygtige undervisere med sjove huskeregler og gode gennemgange af teori og praksis. Både Lars, Andreas og Søren gav god indføring i stoffet og skabte et hyggeligt miljø på samme tid. Der var tilmed overskud på skydebanen til lidt ekstra sjov med spidsduer, hvis man var godt med på de obligatoriske duer :-)
Kan varmt anbefales.
Bedste hilsner
Jeppe

27. april 2021  

Gode instruktører.


Gode instruktører, behagelig, og professionel behandling.
Kan i særdeleshed anbefales.

Bjarne Larsen

26. april 2021  

Professionell og inspirerende instruktører.

Professionelle inspirerende instrukører

Jeg var en del af et hold på 7som gennemgik jagtkurset, trods at noget af materialet er ret tørt, er Lars og Andreas fantastiske til at holde dampen og interessen oppe - så man fastholder fokus. Det kan kun anbefales herfra. Tak for et godt og professionelt kursus.

Johnny Mieth

24. marts 2021  

Et jagtkursus fra live til online.

Et jagtkursus der skulle have været live, men grundet Corona blev til online kursus.
Ved ikke hvordan det kunne have været live, men må sige at online har det fungeret perfekt!
Dygtige og entusiastiske instruktøre.
Godt matriale.
Gode dage med praktisk træning

Thomas Tuemose

7. februar 2021

Seriøst og kompetent.

Rasmus Gravers Nielsen

27. oktober 2020 

Kan anbefales på det varmeste.

Jagtkursus.dk er et rigtig godt sted at tage sin jagtundervisning. De 3 undervisere er dygtige, passionerede og grundige. Deres egne forskellige jagtinteresser giver en alsidig tilgang til stoffet og som elev mærker man tydeligt den personlige passion. Jeg tog kurset som aftenkursus fra januar til marts. Selv da vi blev lukket ned af Covid-restriktioner, mod slutningen af forløbet, var de gode til at tilpasse undervisningen via onlineundervisning, samt informere i god tid. Derudover er undervisningsmaterialet tilrettelagt så man nemt kan læse op derhjemme. Våbenhåndtering, sikkerhed og grundig teoriundervisning er lavet med henblik både på at bestå jagtprøven men også for at sende dygtige og eftertænksomme jægere ud i verden. Kan anbefales på det kraftigeste.

Kasper Krogh


22. oktober 2020 

De største anbefalinger herfra!

Teamet bestående af Lars, Andreas og Søren har været super kompetente, tålmodige og sympatiske instruktører ifm. “lynkurset”. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!

Niclas


15. oktober 2020 

Vil varmt anbefale

De kompetente og engagerede undervisere balancerer teori og praksis fint, og giver de nødvendige værktøjer til selv at øve og forberede sig på jagttegnsprøven. Jeg følte mig enormt godt klædt på til prøven, hvor jeg bestod i første forsøg. Vil varmt anbefale til enhver der ønsker et hurtigt, men udførligt, jagtkursus.

Henrik Lystbæk


15. oktober 2020 

Alt i alt, et rigtig godt kursus!

Jeg bestod jagtprøven med 2 fejl i teoriprøven. Begge fejl havde I gennemgået i jeres timer.
Overordnet var det et rigtig fint kursus, I var pædagogiske I jeres formidling af stoffet, I lagde vægt på relevante ting, og vigtigst af alt fik I lagt højt vægt på at det at gå på jagt ikke blot er at skyde et dyr for fornøjelsens skyld, men at der gælder en række skrevne og uskrevne regler, som alt sammen er med til at skabe en god og sund kultur omkring det at håndtere et våben og samtidig forende liv.
Kasper-


15. oktober 2020 

Kursus af højeste kvalitet

Har kun rosende ord til over for kurset. Super søde og kompetente undervisere, godt fokus på relevant stof og resultater. Bestod både teori og praktisk prøve i første omgang.

Emil


15. oktober 2020 

Super undervisning med søde instruktører

Jeg kan kun anbefale at tage sin jagtundervisning hos jagtkursus.dk. Instruktørerne er super søde og sjove, og undervisningen er godt tilrettelagt, så man får lært den nødvendige teori samt den praktiske del på kort tid. Jeg tog VIP weekendkurset og bestod i første forsøg. Tak for hjælpen!

Frederik


11. oktober 2020 

Kanon kursus! Kan ikke anbefale det nok!

Fremragende underviserer og formidling så alle kan være med! Komprimeret, kogt ind til benet, konkret og præcist og følelsen af man også er kommet godt i dybden! Der bliver lagt meget vægt på jagtetikken og man kan mærke på alle tre instruktører at de elsker og værner om jagten! Har man spørgsmål eller andet udenfor undervisningen er de også super hjælpsomme! Tusind tak!

Loui Roest


10. oktober 2020 

Skønt og intensivt kursus uden…

Skønt og intensivt kursus uden dikkedarer. Jeg bestod jagtprøven i første forsøg efter dette kursus.

Hans Sepp Holm Reichkendler


27. september 2020.

Et intensivt men godt og velforberedt…

Et intensivt men godt og velforberedt kursus med gode instruktører. Man har alle forudsætninger for at bestå Jagtprøven

Sailor


27. september 2020.

Fantastisk kursus.                                                                                                                           

Fantastisk kursus. Lars, Søren og Andreas sørgede for et helt fantastisk kursus, hvor alle folk fik meget at lære.

Oliver Langebjerg Nielsen


30. jun. 2020.

Jagttegn NR 1 🥇🏆

Tusind tak for virkelig god undervisning Lars, Søren og Andreas. 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 

Jannick Pedersen